resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 7296
    kerem aktürkoğlu'nun yaklaşık 2 aydır tüm instagram paylaşımlarının altı dalga geçme, hakaret ve bir daha oynamaması gerektiğini içeren iq'suz yorumlar ile dolup taşmakta. mesaj kutusunu ve varsa ailesinin hesapları kim bilir daha ne kadar sayıda neler neler yazılıyordur.

    böyle bir ortamda zaten yapı olarak belliki ortalamadan fazla duygusal ve tepkisini kontrol etmekte zorlanan son 1 aya kadarda takımın gol ve asist yükünde yaklaşık 2-3 senedir başlarda olan bir oyuncuya neden bu kadar gergin, neden negatif diye sormak saçmalıktır maalesef.

    mental olarak doğuştan güçlü olan ender insanlar dışında dünya üzerinde hiç bir futbolcu kolay kolay bu baskının altından tepki vermeden, dışarıya yansıtmadan kalkamaz.

    tabiki sözlükte olsun sosyal medyada olsun basında olsun eleştiriler olacaktır ama bazı kendini bilmez düşük iq lu taraftarlarımız futbolcularımızın paylaşımlarının altına, ailelerinin paylaşımlarına ve özel mesaj yoluyla hakaret edip dalga geçenleri uyarmadıkça, dışlamadıkça en büyük zararı hem maddi hem manevi olarak biz görürüz.*
App Store'dan indirin Google Play'den alın