• 33
    25 kasım 2023 galatasaray alanyaspor maçının ilk yarısında anonsçuyu eleştiren bir entry girecektim ama güzel havayı etten püften sebeplerle bozmak istememiştim. hani "bir o kalmıştı eleştirmediğiniz!" mesajlarına da maruz kalmak istemedim. ayrıca hangi başlıkta eleştireceğimi de bilememiştim.*

    neyse, her maç sonu maça giden arkadaşla maçın analizini yaparız. yılların geleneğidir bizim için. 10 dakika futbol konuşmuşsak, 1 saat bu anonsçuyu çekiştirdik. çok fena dalga konusu olmuş orada. hatta taraftarlardan biri şöyle demiş:
    "ulan adam mauro bile dememiş olabilir. mağara demiştir, biz onu mauro anlamışızdır"

    şeye de çok gülmüştüm,
    "tete ismini bile yanlış söyler bu overlokçu"

    hani harbiden baya baya dalga konusu olmuş. gol müziğini geç çalması, oyuncu değişikliklerini anında anons etmemesi bir yana, en çok futbolcu isimlerini söylememesiyle rezil olmuş. bir zahmet de olsun. bugün milyonlarca galatasaraylının gözü kapalı kabul edeceği; hatta uğruna para vereceği bir işi yapan adamın daha kalifiyeli olması gerekiyor. ilkokul çocuklarının bile ezbere bildiği isimleri yanlış telaffuz etmeyecek ve yerinde gol müziği çalacak birisinin getirilmesi gerekiyor.
    iş tanımı bu kadar kolay ama bunu bile yapamayanlar var işte!
App Store'dan indirin Google Play'den alın