resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 7285
    kendisi hakkında yapılan yorumlar beni oldukça germeye başladı. yazmayacağım dedim ama yine yazayım. son iki sezonda takımın sol kanadında oynadı ve etkili oldu. wilfred zaha sola geçinceye kadar sene başında da gayet etkiliydi. zaha sola geçince, on numaraya geçmek zorunda kaldı. alışkanlığı olmayan bölgede oynayamadıkça da formu düştü. formu düşünce de daha çok top kaybetmeye, daha çok pas hatası yapmaya başladı. artık çok basit golleri bile kaçırıyor. bu neden sonuç ilişkisini kurmak bu kadar da zor olmamalı.

    bugün oynanan maçta dries mertens'i herkes izledi. pas istasyonu olmak için durduğu yerler, pası çıkarmadan bir değil iki defa çevre kontolü yapması, top ayağına geldiği andaki sakinliği gibi faktörlerle maçı çözdü. kerem'de bunlar var mı? yok. o zaman bu çocuğun oynayamayacağı bölgede harcandıkça formunun düşmesi normal değil mi, yoksa ben mi çok farklı düşünüyorum?

    bugün zaha şahane bir gol attı. ancak ben hala yazın durduğum yerdeyim. senin liginde yabancı sınırı varsa kerem'in yerine yabancı oyuncu almak için iki yolun var. ya yabancı sınırını kaldırtacaksın ya da kerem'in yerine oynayacak yerli oyuncunu belirleyeceksin. fakat sen öyle bir takım kuruyorsun ki on numara, stoper ve sol bek bölgelerin yerli oyuncular için açık kalıyor. sonra kerem de on numarada oynayabilecek ve fiziken iyi durumda olan tek yerlin olduğu için oraya çekiyorsun ve transfer oburu taraftara meze yapıyorsun. bu çocuğa yazık. hele de bu maçın ardından manchester united maçına mertens yerine kerem ile başlar ve kerem formsuzluğunu sürdürürse kerem'i bu kez taraftarın elinden kimse kurtaramaz. cidden yazık.

    (bkz: 25 kasım 2023 galatasaray alanyaspor maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın