• 178
    ilk yarısında canavar gibi top oynayıp soyunma odasına 2-0 önde girdiğimiz müsabaka. milli ara öncesinde 1 ay boyunca yapamadığımız hücum presini harika uyguladık, atak bitirmeme alışkanlığı yerine de şut, hatta erken ortalarla sonuca gitmeye çalıştık. belli ki okan hoca gerçekten gerekli dersi almış bu sefer. zira gol atamadığımız müddetçe fenere, bjk'ya açık oynayan takımların hepsi bize karşı inanılmaz kapanıyorlar. hadi bunu geçtim eşek gibi de zamana oynuyorlar. o yüzden topu 'gevelemek' yerine hücumu bir şekilde sonlandırmak çok daha akıllıca. bunu daha çok yapmalıyız.

    mertens başlığında bir arkadaş adını bile duymak istemiyorum demişti, entry'sini silmiş doğal olarak* iki ince iş yaptı, 2-0 ile devreyi kapattık. şimdi son 30 dk yerini ziyech'e bırakması makul olacaktır. fakat gol attı diye okan hoca daha uzun süre oyunda tutar mı bilemem.

    hakem hakkında gerçekten ne desem boş. dk 20 gibi baktı ki durdurulamaz bir baskımız var. elinden geleni yaptı oyunu soğutmak için. bizim oyuncular dokunsa faul, rakip topçulara ise biçerdöverlik bile serbest... bu lavuğa fırsat vermeden 3-0 4-0 olsa keşke maç. barış mesela ayık olmalı, sarısı var.
App Store'dan indirin Google Play'den alın