• 3377
    evde günlük giymelik standart şort arıyordum geçenlerde. dedim bildiğimiz spor giyim markalarına gitmeyeyim bu sefer, bizim storeda kesin güzel sade bir şeyler vardır oradan alırım. gerçekten de vardı ve 3 adet farklı tasarım aldım hemen. fiyatlar da aşağı yukarı marka ürünlerle yakın, öyle çok da anormal uçurum yok bu arada (en azından şortlar için konuşayım).

    neyse gelir gelmez yıkayıp giymeye başladım. istisnasız hepsi boyadı. üzerine de en az 4 veya 5 kere yıkadım ve hala azalmadan boyamaya devam etti. hadi onu da geçtim, şort yüzeyine dokundukça veya cebe soktukça eliniz siyah siyah oluyor, hem boyanıyor hem de ufak ufak kumaş gibi parçalar yapışıyor. elinizi de nereye sürseniz o siyah şeyler (boya mı çok ince kumaş mı pamuk mu karar veremedim) oraya da geçiyor. resmen şorta temas ettikçe elinizi yıkamak zorundasınız. bir tanesinde olsa derim tamam üretimden hatadır belki, ama hepsinde olunca artık insaf. başka spor markalarından aldığım hiç bir üründe buna benzer durum yaşamamıştım.

    insan şort giyerken mutsuz olur mu ya? bildiğin şort neticede, giyer işine bakarsın nedir yani. vallahi pişman oldum verdiğim paraya. söz konusu ticaret ise, "istisnasız" herkesin işini düzgünce yapıp, hakederek para kazanması gerektiği görüşünde olduğum için, "sarı kırmızı olsun çöp poşeti bile giyerim" mantığına sahip değilim. para kolay kazanılmıyor, kolay kazanılmayan parayı da olabildiğince verimli harcamak gerekiyor bu zamanda malum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın