• 3374
    inanılması güç bir yönetim şekli olan galatasaray resmi ürün mağazası. şimdi ben işin yöneticilik veya işletmecilik tarafından bakmayacağım çünkü oradan bakınca iyice sinirlerim oynuyor. ancak bir taraftar ve tüketici olarak ürün kısmından bakmadan duramıyorum. çok zor bir şey yapmalarına gerek yok, uçup kaçmalarına da gerek yok. sade, düz bir tasarım, üzerine galatasaray logosu, kaliteli kumaş. bu kadar basit. bakın şu ürün ya türkiye'de ya pakistan'da üretiliyordur: https://gss.gs/mUi

    bunun aynısını yapmak bu kadar mı zor yahu? o ürün çok güzel çok şık veya farklı diye demiyorum, ama eminim sadece böyle sade ama kaliteli tasarımlar bile olsa daha çok satacak biliyorum. dünyada slim fit giyen 3 kişi falan kaldı hala slim fit, yakalı tişörtler üretiyorlar. gerçekten anlayamıyorum.

    bu arada nike'ın kendi koleksiyonundan üzerine galatasaray logosu basıp sattığı sade ürünler var. görece kumaşları daha kaliteli ancak nike koleksiyonu olduğu için aşırı pahalı. gs store ürünleri ise aşırı kalitesiz. buradaki sitemim o kaliteyi sağlayacak sistemi kurmak zor olmamalı, başka bir şey değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın