• 114
    --- alıntı ---
    okan buruk'tan kerem aktürkoğlu'na:

    "duygusal bir yapıya sahipsin. geçen sene nasıl sana güvenip forma verdiysem, yine forma vermeye devam edeceğim. galatasaray ve ülke futbolu için çok değerli birisin. elbet o vuruşlar ağlarla buluşacak ve yine yüzün gülecek."

    kaynak: skorer

    --- alıntı ---

    sanki bana masadaki küllük, neyi, nereden, nasıl duyduysa artık, bir de böyle yorumlamış. osur osur ipe diz. haber var, haberi yapanın adı yok.

    ‘sonra üstündeki idman yeleğinin askılarını yavaşça, omuzlarından sıyırarak çıkardı.’ diye devam etse kimse yadırgamaz.

    https://www.milliyet.com.tr/...uzun-gulecek-7039222

    kaynak yukarıda, bence girmeyin spamdan başınız döner. ben battı balık yan gider diyerek, hazır girmişken, bir iki habere daha bakayım dedim. onlarda da isim yok ve adamlar 90’ların sonu 2000’lerin başında zamanı durdurmuş gibi habercilik yapmaya devam ediyor. yüzde yetmiş clickbait, yüzde 29 magazin, yüzde bir gerçekleşmiş haberin okura ulaştırılması. gerçekleşmiş derken, gerçekten gerçekleşmiş. öyle araştırayım bilmem ne yok, galatasaray’ın yeni başkanı dursun özbek vb. gibi.

    yapmayın etmeyin, okumayın okutmayın lütfen. senelerdir tv izlemiyorum, ana akım medya takip etmiyorum. twitter kullanmıyorum, sosyal medya işimle sınırlı. bu karşı olduğum anlamına gelmesin, artık hayatımızın birer parçalarılar, burası bile baktığında bir nevi sosyal medya. insanlığı ilgilendiren durumlarda yabancı basın (mümkünse çoklu kaynak, onlara da güven olmuyor.), güzide yazarlarımız sağ olsun, transfer haberleri ve spor gündemi, amatör branşlar vs için sözlüğü kullanıyorum.

    inanın ki burası sportif kaynak olarak yüzde birin içindedir. ve yine eminim ki birçok yazarımızı alıp spor medyasının içine koysan bırak sırıtmayı, dahil olduğu kurumu iki gömlek yukarı taşır.

    neyse dayanamadım bu kadar saçma bir şeyi görünce. kısacası saçma sapan, herkesin kafasına göre at koşturduğu, yorumların her daim subjektif olduğu, parası ya da gücü olanın düdük çaldığı, ilgi çekmek için akla gelebilecek her şeyi yapabilecek, çektiği ilgiyle onu ciddiye alabilecek kapasitedeki insanları istediği şekilde yönlendirecek basındır. sporu, siyaseti yok bunun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın