resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 21560
    ah arda ah, fatih terim'in basın toplantısında hedef olacaksın.
    bir insan ağzıyla her şeyi mahveder mi? işte böyle eder.

    fatih hocayla hiç mi konuşmadın? o sana benim bu işlerle alakam yok demedi mi? panikleyip, niye hırsızla konuşmalarında hocayı da topa attın?

    o kadar salaksın ki, kredi çektim diyorsun. 40 milyon tl kredi çekmişsin arda, tarih şubat 2023. bir de yetmemiş parayı dolara dönmüşsün. hem de devlet sırf dolar bulabilmek için kkm garabetinde insanlara inanılmaz faizler verirken... başkan, 'tl ile kredi çekip, dolar alanları oyacağım' derken. neyine kredi çekiyorsun kırk milyon tl, üstüne bir de dolara dönüyorsun. seni daha oradan da oyacaklar.

    şu çevreni bir düzelt... mis gibi eşin var, para tura işlerine karışma, kazandığını masanın üstüne koy, eşin hallettsin... panik anlarında nasıl davranacağına dair bir eğitim al.

    cahilliğin verdiği masumluğuna üzülüyorum şimdi. bakın arda gerçekten kariyerinde paracı bir adam olsaydı, galatasaray'da özellikle ilk çıktığı dönemden itibaren kazandığının 2 katını kazanabilirdi.

    yok mu kardeşim etrafında bir tane düzgün avukat arkadaşın... dolandırılmandan öte bir şeyler ters gittiğinde çok fazla hata yapıyorsun. durduk yere gelecekteki potansiyel hocamızdan ettin bizi de... biz seni nasıl teknik direktör yapalım arda şimdi?

    hiç mi tanju abinden ders almadın? siler galatasaray taraftarı arda. hadi sen altyapıdan yetiştin, şu bu o. sineye çeke çeke bi hal olduk. kanser ettin bizi be çocuk.

    arda sen futbolcu arda olarak değerliydin. şimdi teknik direktör arda olarak değer kazanıyorsun. eğer konu ekonomi, politika, sosyal hayat, hukuk vs. ise sen sokaktaki herhangi birinden farksızsın. hatta eğitim seviyen de düşük olduğu için bir nebze daha altta bile olabilirsin. her insan böyle... ne bu her konuda ahkam kesme merakı?

    kadın dolandırıcı. kardeşin de senden beter... kadına hala moral mesajı atıyor, 'hadi abla, yaparsın. her şey düzelir abla, sen yeter ki kendini topla. üzme kendini.'
App Store'dan indirin Google Play'den alın