• 404
    https://youtu.be/s-FYnwGHQBk?t=72

    allah aşkına birileri şunun rezilliklerini fatih terim'e izletsinler. açsın davayı, kazandığı parayı da yine ülkede ihtiyacı olan gruplara dağıtsın.

    bu bir iddia diyerek kimseye çamur atamazsın. nerede güzel kardeşim kanıtın? hangi futbolcunun özel sohbetini dinledin sen? madem öyleymiş, iddianamede niye yok bu senin ilettiğin özel sohbet?

    şimdi senin bütün sülalenden bir kurgu yaratıp, iddia diye ortaya koyardım da, senin gibi bir leş kargasına yakışır o.

    ben hocamı tanıyorsam, sessizliği de hayra alamet değil. ya çok büyük paralar kaptırdı ama karizmayı çizdirmiyor... seçil hanıma güvenmesinden, onu kızı gibi görmesinden dolayı utanıyor. bu işten zarar gören insanlar için de büyük üzüntü yaşıyor.

    şunlara çıkıp ağzının payını ver be hocam. her insan yanılır, sen olsan bile.

    edit: kadının ağzına yalan yuva yapmış.

    1- fatih terim vermiş fona adını. yani seçil'e demiş ki fatih terim fonu olsun bunun adı. buna dair tek bir delil yok. zaten bu sistem patlayana kadar fonun adı da fatih terim değil. sadece bir tane müşteriye güven telkin etmek için bunu uydurmuş.

    2- arda bu sistemde kaç kişiyiz diye soruyormuş, eğer 20-25 kişiysek bankadan alırız diyormuş. whatsapp yazışmaları çatır çatır okudum, tek bir böyle yazışma yok. seçil hanımın ifadesi bu, boşuna üzülmeyin size banka öder diyor. arda inatla paraların insanlar arasında mı kaydırıldığını, yoksa dışarı mı çıktığını öğrenmeye çalışıyor ki, işi birbirleri arasında rezil olmadan çözebilsinler. hatta arda bir yerde diyor ki, 'seçil biz 100 kişiysek, sen bana 2-3 kişinin faizle bütün bu paraları çektiğini iddia ediyorsun, bu mümkün değil. ne yaptın paraları?' diyor.

    3- yine bir iddialara göre, seçil hanım bu fona fatih terim fonu diyince, futbolcular da fatih hocaya soruyormuş. fatih terim de, 'benim kızım gibidir.' diyormuş. yahu fatih hocayı hayatımda sadece televizyonda gördüm. kendisi üstünden reklam yaptırır mı? soruya cevap olarak abuk subuk bir cevap verir mi? hangi akşam pencere açık uyudun, nerenden aldın soğuğu?

    tabii bu bilgi de futbolcuların iddialarından, lube special. iddianamede yok. o değil galatasaraylı oyuncuların hepsi de şubeyle pek bir muhabbet halinde. gizli gs aşığı mak-lube. yersen.
App Store'dan indirin Google Play'den alın