• 34
    euro 2024 elemelerinde grubunu yenilgisiz lider tamamlamış milli takım. özellikle sırbistan'ı içerde ve deplasmanda yenmeleri sayesinde grup birinciliğini elde ettiler.

    ayrıca başka yazarların da belirttiği gibi türk olarak avrupa'da en rahat edeceğiniz ülkelerden biridir macaristan. sürekli insan haklarından, özgürlüklerden, evrensel değerlerden bahsedip bir yandan da gizli veya açık ırkçılık yapmazlar. sizi belirli bir gettoya hapsetmezler mesela. ev arıyorsanız istediğiniz her bölgede bulursunuz.

    her ülkede olduğu gibi bu ülkenin de ırkçısı, cahili, arsızı vardır ama örneğin bir avusturya veya almanya'da olduğu gibi sistematik ırkçılık görülmez. tarihte hem osmanlı'dan hem habsburglardan hem de sovyetlerden çok çektikleri için vatanlarını, topraklarını ve kültürlerini koruma konusunda biraz hassastırlar, mesela sınırlarından elini kolunu sallayan yabancıların geçmesine izin vermezler (keşke biz de bu kadar hassas olsak değil mi). bu yüzden de batı ülkelerinden ırkçı damgası yerler, ama asıl ırkçıların nerede olduğunu o ülkelerde yaşayan insanlar size söyler.

    velhasıl çok gelişmiş bir ülke değildir ama iyi niyetli, çalışkan, dürüst insanların yaşadığı çok güzel bir ülkedir.

    euro 2024'te olur da eşleşirsek inşallah çeyrek finalden önce olmaz bu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın