• 6
    hele bir de övülen fbjk topçusu ise mide asidimi yükselten, tansiyonumu fırlatan eylemdir.

    adamların sizin camianıza etmediği kalmasın, ağzına geleni saysın, olmadık kötülükleri yapsın, düşüncesi bile tüyleri diken diken eden iftiraları atmakta hiç çekinmesin, terör örgütleriyle ilişkilendirsin ve bunlardan sonra sen git o camialarla ilgili herhangi bir şey hakkında olumlu cümleler sarfet.

    diliniz nasıl varıyor anlamıyorum.

    ne saygı duyarım ne de sevgi. onlardan gelecek herhangi bir pozitif hissiyat da eksik kalsın.

    gelmiş hemen başlığa rakip övme sevdalısı muazzam objektif taraftarlarımız. fbjklı camiaya mensup herhangi bir şeyin şu şu sebeplerden dolayı (ki hepsi doğru) taraftarımız tarafından övülmesini doğru bulmuyorum kesinlikle dedim diye de ofsaytlara girmiş olmak ayrıca muazzam komedi olmuş. şaşırmadım aslında. öv kardeşim öv. senin bütün değerlerine küfür eden camialara karşı en ufak bir negatif his besleme, hep çiçek uzat. en güzeli. sonra da vay efendim bunlar niye bu kadar hadsizler, nereden buluyorlar bu yüzü bu cesareti diye de gelip burada şikayet etmeyeceksiniz.

    bir de burası sözlük formatı, forum konsepti değil, gayet tabi öveceğiz hakeden rakip futbolcusunu diyen tayfa da var. burası trendyol süper lig sözlük değil yalnız, "galatasaray" sözlük. ayırımı iyi yapabiliyor olmak lazım. ayrıca fbjk taraftarı gibi herkese çöp çekin, antuya dönelim demiyoruz. fbjk futbolcusu övmemek, güzel oynayan futbolcuyu yerin dibine sokmak demek değildir. burada bile bir idrak problemi var resmen.
App Store'dan indirin Google Play'den alın