resim
Sacha Boey
Takım:Bayern
Mevki:Sağ Bek
Yaş:23
Boy:1.78
Uyruk:Fransa
  • 3753
    yabancı sınırı olsun tabi diyen ikiyüzlüler iki tane iyi yabancı oyuncunun türk milli takımına alınma ihtimali olunca gözleri parlıyor, ellerini ovuşturuyorlar. eskiden olsa heyecanlanır ve evet hangi takımdan olursa olsun türk milli takımında oynayacaksa ve güç katacaksa ben de sevindirdim. ama yok öyle olay baba. adamların ülkeye gelmesini, oynamasını güçleştir. gelen iyiyse ve başka milli takımda oynamadıysa ağzının sularını akıt.

    hayır adam kendi kanından ülkesini reddetmiş kariyeri için. fransa'ya daha büyük yakınlık duyuyor. geçen sene bundan sağ bek olmaz diye göndermek istediğin adam senin milli takımını seçip oynayacak ha 2 yıldır burada diye. geçin saçmalığı. zaten istemem. alınsın fransa millî takımına da değeri artsın. türk milli takımı ile boey ne alaka yav.

    galatasaray daha da güçlenmesin diye yabancı sınırını azaltanlar, türkler oynasın, türk menajerler para kazansın diyenler, türk milli takımına gelince milliyetçiliği unutup pragmatist oluyorlar bak sen şu işe. boey'e bu teklif gelse heralde en fazla suyundan bir yudum alırken düşünür. suyu yuttuğunda kararını vermiş olur. ha bir ihtimal adam 28-29 yaşlarında olsa ve istediği milli takımda oynama ihtimali kalmadığında belki kabul ederdi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın