resim
İlkay Gündoğan
Takım:Barcelona
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:33
Boy:1.80
Uyruk:Almanya
  • 722
    barcelona’nın orta saha oyuncusu. herkes 3 ay önce niye gelmedin diyor da, adama barcelona’dan teklif gelmişse barcelona’ya gidersiniz. yani bugün en galatasaraylı benim diyen adama sorun, o da barcelona der.

    şimdi asıl konuya geleyim. yazarların kaçırdığı bir şey var. geçtiğimiz günlerde bir real madrid maçı oynadı barcelona ve kendi evinde 1-0 öndeyken son dakikalarda yediği 2 golle 2-1 yenildi. maç sonrası röportajında da ilkay’a soyunma odasının atmosferi soruldu. ilkay da orada demediğimi bırakmadı. kulübün ve oyuncuların mentalitesinden rahatsızlığı çok açık dile getirdi. “ben buraya kupalar kazanmaya geldim ama içerideki arkadaşlar çok da o kafada değillermiş, daha da kırıcı olmak istemiyorum” deyip bitirdi röportajı. işte o maç sonrası yaşanan bu olay ilkay’ın kafasını attırmış olabilir. e galatasaray’ı da biliyor nihayetinde, ligde her zaman şampiyonluğa oynadığını ve üstüne şimdi kulübün yeni bir avrupa kupası hedefinde ne kadar ciddi olduğunu da görmüş olabilir bayern maçlarıyla.

    sonuçta galatasaray’ın avrupa hedefi hep var ama bu durum bu seneye kadar içi çok da doldurulmamış bir hedefti, sürekli değişen yöneticilerin dillerine doladığı ama kendilerinin de inanmadığı bir hedef. ama bu 4 cl maçından sonra mevcut yönetimin, teknik heyetin ve kadronun aslında o bahsi geçen avrupa kupası hedefi için o kadar da boş olmadığını görmüş ve bu duruma yardım edebileceğine inanmış olabilir. evet varsayımım çok ütopik de olabilir ama hayat, neden olmasın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın