resim
Emil Varhaugvik Breivik
Takım:Molde
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:24
Boy:1.80
Uyruk:Norveç
  • 240
    kendisi lucas torreiranın yanını dolduracak değil, ikamesi olacak bir futbolcudur ki çok ama çok ihtiyacımız var yer yer torreira yı dinlendirmek için, resmen posasını çıkardık şimdiye kadar.

    okan buruk hoca'nın bu seneki planı torreira yı daha önde kullanıp pres ve atak devamlılığını üst seviyeye çekmek, yanını ise daha kesici ve yeri geldiğinde stoper arasına giren ve hat kıran/denge bozan pas da atabilecek bir futbolcuyla doldurmak istiyor. şimdilik kaan ayhan o rolü hakkıyla oynuyor ama onun da bir ikamesi yok takımda.

    harcama limitleri sebebiyle yaz transfer dönemi tam istediğimiz gibi geçmedi gibi gözüküyor şimdilik, ki gelen isimler muazzam olmasına rağmen... yabancı kontenjanımızda yer açabilirsek devre arası transfer döneminde hem kendisini hem de kaan ayhan ile rotasyona girecek bir defansif orta saha ile açmak gerekiyor eğer içeriden eyüp aydın ile falan çözmeye çalışmayacaksak ki 19 yaşındaki çocuğa bu kadar hararetli bir şampiyonluk yarışında yer vermek çok çok zor türkiye/galatasaray özelinde.

    ek not: kuzey ülke ligleri ufak ufak sona geliyor, isveç-norveç ligleri bittiği için oralardan yapılacak transferler klasik devre arası "adamların rotasyonda bile düşünmediği oyuncuları" almak yerine sezon sonu transferi kıvamında olacak ki bu çok büyük bir artı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın