resim
Victor Enok Nelsson
Takım:Galatasaray
Mevki:Stoper
Yaş:25
Boy:1.85
Uyruk:Danimarka
  • 2976
    2023-2024 transfer dönemi’nde medyada dillendirilen 12-15 milyon euro civarında satışı gerçekleşseydi burun kıvıracaktık muhtemelen.

    oyuncu satışı konusunda fenerbahçe’den çok etkilendiğimizi düşünüyorum. onlar ne yapıyor nasıl satıyor bilmiyoruz. bizim referansımız avrupa transfer piyasası.

    burada tekrar yazmaya gerek duymuyorum ancak şampiyonlar liginde kendi takımımızı izlediğimizde kendisinin eksikliklerini gördük, deneyimledik. muhtemelen bu oyunu deneyeceğimiz de okan hocanın kafasında netti. barcelona’ya elendiğimiz avrupa ligi serüvenine yakın bir anlayışı benimseyecek olsaydık kendisinin değerini koruyabilirdik en azından. o zaman da davinson sanchez için ne gerek var bu adama diyecektik kim bilir?

    belki de kendisinin sezon başında satışının gerçekleşmesinin taraftarla alakası yok. ancak erden timur’un taraftarların beklediği bonservisler reel değil serzenişini hatırlıyorum.

    biz taraftarlar olarak son kararları belirlemiyoruz ama etki edebiliyoruz. biraz daha sağduyu içerisinde süreçleri bütün olarak değerlendirmeliyiz kanısındayım. tabi ki eleştireceğiz ama anlık reaksiyonlar kulübümüze zarar verebiliyor. yarım yamalak uygulanan planlamalara neden olabiliyor. bu durumda planın doğruluğunu da net olarak analiz etmek mümkün olmuyor.

    birde arka alana yapılan scout transferlerinde güzel sınav verdik son yıllarda. marcao, boey, nelsson oldukça iyi sonuç verdi. bunun temel nedenini de daha net ölçülebilir mevkiler olmasına bağlıyorum. ön alan için yetenek işin içine girdiğinde tahmin edilebilirlik biraz daha zorlaşıyor sanırım. deneme hakkı da az olunca şu ana kadar bolca karavana yaptık. o nedenle savunma ve ön libero için tekrar bu yönteme dönebiliriz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın