resim
Victor Enok Nelsson
Takım:Galatasaray
Mevki:Stoper
Yaş:26
Boy:1.85
Uyruk:Danimarka
  • 2964
    yaz aylarında 20/25'ten aşağı satılmasın muhabbetinin sebeplerinden biri de yeri dolmaz endişesiydi. şimdi boey'in satışı falan söz konusu olursa onda da aynı şey olacaktır. takıma oturmuş, güvenilir profilde oyuncu var. millet o zaman illa satılacaksa bari 20'ye falan gitsin noktasında konuşuyor. yoksa yerine daha iyi oyuncunun geleceğine emin olunsa yazın 12-13 milyona gidişine ses edilmezdi. ses edilse bile zaten 1 aya konu kapanırdı marcao'da olduğu gibi.

    bu arada davinson'un maaşı 3.2, nelsson'un 1.4 milyon euro. bu normal bir şey ve davinson'un katkısını düşününce daha iyi oldu ama nelsson maaşına göre yine kötü bir oyuncu değil vurgulamak istediğim o.

    devre arası muhakkak gitmeli ve bence gidecektir. bir kere davinson'u zaten kesemez. ayrıca yaz aylarında kaan ayhan'da da soru işareti vardı geçen sene geldikten sonra ikinci yarı tam performans verememişti şu anda o da takıma uyum sağlamış ve katkı verir vaziyette. hatta kiralık gönderdiğimiz emin bayram ve metehan gittiği takımlarda düzenli oynuyorlar ve performansları da iyi yani o bölgede nelsson'a ihtiyaç hiç kalmayacak orta vadede de. daha da problemli kısım zaten adamın oynamak istemesi, oynamayınca mutsuz olması ve mental kopukluk göstermesi. devre arası euro 2024'ü düşünerek düzenli oynamak için gideceğini düşünüyorum. kiralık mı gider bonservisle mi gider orasını bilmiyorum umarım çift haneli rakamların altına düşmez.
App Store'dan indirin Google Play'den alın