resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 21518
    teknik adamlık kariyerine başarılı sayılabilecek bir şekilde giriş yapan eski kaptanımız. eyüpspor takımındaki gidişatını sanırım tüm galatasaraylılar takip ediyor. bunların kimisi umutla, kimisi heyecanla kimisi ise büyük bir korkuyla. *

    beni bilenler bilir; vaktiyle başakşehir dinlenen takıma gitmesi nedeniyle bir miktar kırılsam da; arda'yı her zaman sevmişimdir. galatasaray'dan fb medyası ve ona güdümlü, sözde taraftar baskısı nedeniyle galatasaray'dan ayrılnak zorunda kalması hep aklımdadır. son dönemde aynı baskının kerem aktürkoğlu'na yapılmakta olduğunu da eklemem lazım.

    arda turan teknik adamlık kariyerine çok iddialı bir başlangıç yaptı. hedefini daha futbolcuyken ortaya koydu bu hedefe er geç ulaşacağını hepimiz biliyoruz. er geç bir gün galatasaray futbol takımının başına geçecek. ama zamanı bence çok önemli. tıpkı okan hoca gibi kariyerinin zirvesindeyken takımın ona gerçekten ihtiyacı varken bu göreve gelmesini istiyorum. arda gerek ligde gerekse de avrupa'da kalbur üstü takımlarda kendisini ispatlamalı. ondan ümitliyim. nuri şahin'den ümitliyim. okan buruk zaten benim gözümde artık büyük bir hoca oldu. ne mutlu bize galatasaray'ın yarınları emin ellere emanet.
App Store'dan indirin Google Play'den alın