• 164
    rakip stoperlerden biri sol bek oosterwolde, diğeri her an kırılma yaşayabilecek samet iken kendi yarı sahasında saçma sapan top çeviren bir ads vardı ilk yarı. bu topla çıkma çabalarını fener 3 kişi basarken bile beceremediler, fener bunu görünce bu sefer 4-5 kişi basmaya başladı, ads hala aynı taktiğe devam ediyor... top fenerdeyken de zajc'ın önünde 20 metre boş alan falan bırakıyorlar, dzeko yerden havadan her topu alabiliyor. e bir yerde yiyeceksin kardeşim, hocanız kluivert değil de farioli mi? ne bu zırva oyun anlayışı?

    ayrıca ads'nin 4 kanat oyuncusundan 3'ü kanatta top taşımanın, orta açmanın iyi isimleri gel gör ki ne iki yusuf ne de rodrigues tek bir orta bile açmadı ilk 45 dk boyunca. anca bu kadar yanlış bir anlayışla ilk 45dk'yı çöp edebilirlerdi. hem de daha geçen hafta abdullah avcı tüm türkiye'ye fener'in defolarını çatur çutur göstermişken.

    artık 2. yarı balo girip partinin startını mı verir, yoksa kluivert bu oyun yanlışından dönüp daha akıllı mı oynatır takımını, bilemiyorum fakat halil meler denen tetikçi geleneksel ikram(lar)ını vermeden gol bulması lazım ads'nin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın