• 1
    hala doğru bir karar mı yoksa yanlış bir karar mı netleştiremedim kendi içimde.
    zaha’yı çok ama çok seven mevcut performansını da yeterli bulan bir galatasaray taraftarı olarak yazıyorum bu entryi. mertens’in yerine elzem 10 numara transferinin bütçesinin zaha transferine aktarılmış olması bana pek mantıklı gelmiyor. transferin getirileri götürdüklerinden az oldu sanki. bir kere keremi oynayabileceği tek mevkiden uzaklaştırdık.
    bütçedeki eksilme ile 10 numara transferini gerçekleştiremedik. yine bütçe sebebiyle bonservis vermemek adına ndombele ile zar atmaya çalıştık.
    halbuki zahanın bütçesiyle iyi bir 10 numara bulup hatta artan parayla yetenekli bir 8 numara transferi sanki daha dengeli bir takım yaratacaktı.
    dediğim gibi zaha’nın mevcut performansını yeterli bularak yazıyorum bunları.
    örneğin şimdi icardimiz var iken bir anda rasmus hojlund transfer fırsatı elimize geçse. mevcut sıkıntılarımız devam ederken hojlund gibi komple bir forveti fırsat var iken getirmeli miyiz yoksa o bütçe ile sol bek veya 8 numara hatta hala eksik 10 numara transferi mi yapmalıyız.
    bu zaha transferi sanki 2023-2024 sezonunun şekillenmesinde en etken olay olacak gibi duruyor.
    aslında tete transferi de biraz böyle ama orada maliyet böylesine yüksek olmadığından onun alınabilir bir risk olduğunu düşünüyorum anlık tete performansından hiç memnun olmayan biri olarak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın