• 669
    şampiyonlar ligi yoğunluğunda olur böyle kazalar. çok takılmamak, moralleri bozmamak lazım. hoca çok formsuzdu, takım da bir o kadar formsuzdu. konsantrasyon çok düşüktü. sonuçta yenildik.

    yalnız üç mesele var ki artık canımızı çok yakıyor, bir çözüm bulunmalı:

    1) mauro icardi, sevgilimiz ama galatasaray'dan önemli değil. oynamak istiyor olabilir, icabında kulübede istemeye devam edebilir. hem kendisini sakatlayacak, maazallah, sezonu yakar; hem de pozisyonları hiç ediyor bu haliyle.

    2) iki sezondur solda oynayan ve düzenli olarak yılda 20 gole katkı sunan kerem aktürkoğlu, forvet arkasına geçtiğinden beri gol katkısı veremiyor. çaprazdan çektiği şutlarda çok daha etkili olabiliyor kerem. üstelik bek ve stoper arasına çok daha etkili koşular, paslar atıyor. iki stoperin arkasına kaçmaya çalıştığında, sol kanattan bulduğu kadar etkili gol pozisyonları bulamıyor. eski mevkisine döndürülmeli. bu halde haksız yere de yerden yere vuruluyor. yok, biz illa ismi büyük oyuncu oynasın diyorsak, o zaman forvet arkasına orada skora katkıda bulunabilecek biri geçsin. kerem'e de yazık edelim, ne yapalım.

    3) sol bek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın