• 667
    fenerbahçe maçında açık bir oyun sergileyip ilk 20 dakikada fark yiyen hatay'ın, bu maçta yarınlar yokmuşcasına kapanacağını şüphesiz herkes biliyordu.
    işte tam bu noktada benim anlamadığım şey, full kapanan bir rakibe karşı uzun top kullanmamız oldu.
    rakip deli gibi kapanmış ama biz savunma arkasına oyuncu kaçırarak gol bulmaya çalışıyoruz! sırf bu yüzden maç boyu nice pozisyonları heba ettik. olgunlaşabilecek atakları sırf bu nedenden dolayı hiç ederek, rakibin oyunu soğutmasına fırsat verdik. tempo yapamadığımız için de haliyle baskın olamadık. bir tek attığımız golden sonraki birkaç dakikadan zevk aldım. onun dışında sahada yoktuk. hele hele koskoca ikinci yarıda hiçbir şey yapamamamız tam bir rezaletti.

    bunun dışında hakem yönetimine de buradan bir çift lafım olacak;
    allah sizi bildiği gibi yapsın!

    son dakikalarda icardi'ye yapılan net penaltıyı göz göre yediler.
    maçı izlerken bir şey yok dediğim ama sonra izlediğimde net penaltı dediğim barış'a yapılan müdahaleye de penaltı vermediler.
    tüm bunların yanında en az 7-8 faul yapan ve en az 2 sarı kartlık müdahalesi bulunan dadaşov'un kart görmeden maçı tamamlaması ve niceleri...

    evet, kötü oynayarak kaybettik. okan hoca'nın tercihleri kötüydü, oyuncularımızın birçoğu formsuzdu falan filan ama hakem katliamını da unutmamak gerekiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın