• 633
    penaltı menaltı pozisyonunu geçip, bu takım neden kötürüm gibi hücum ediyor artık onu düşünmemiz gereken maç. her maç, 'garanti kazanırız zaten' kafasıyla aşırı ağır tempoda anlamsız şekilde hücum edemezsin. adam akıllı pozisyon yok lan maç 2-1'e geldikten sonra. dk oldu 70 80 hala lucas, sanchez vs kaleye 50 metre uzakta top alıp oyun kurmaya çalışıyor. neden? barış zaten sağ kanada geçti oyuna girdikten sonra, onu sola çekme tete'yi solda oynat doldur boşalta geç bari okan hoca. kanattan atak yapmadık lan resmen. 50 metreden nereye şişiyorsun adamlar 11 kişi kendi cezasahasındayken?

    icardi de artık dinlensin kardeşim. kaç maçtır idman yapmadan maça çıkıyor. en az 5 atağın içine etti bugün tek başına. iğne miğne nereye kadar? belli işte adam doğru düzgün oynamıyor kaç maçtır.

    ayrıca yok şl maçı dönüşüydü, yok takım yorgundu bunu da geçin. bayağı rezil kepaze bir anlayışla oynadık ondan gitti puanlar. şimdi puan kaybı beklediğiniz ads-fb maçında da hakem desteğiyle fener de kazanınca yine havaya girecek şikeciler. resmen bile isteye top oynamadık ya. pres yapmadan top kaptılar, geride çok iyi durdular falan diyecek bugün bazı yorumcular o da kolpa. seken top almaya giden oyuncu mu vardı ki bizde? 2. topları alama, 0,25 hızda hücum et, hücumu ortasaha oyuncuları yerine dave ile, bardakçı ile, lucas ile kur sonra barış'ın pozisyon penaltı mı acaba? vermiyorlar oğlum bize o tip penaltıları bu haftalarda. hele de biz böyle kötü oynarken.

    valla çok kızgınım. her maç benzer entry giriyorum kazansak dahi. bugün çarşamba'dan gelişi belli olan bir perşembe izledik resmen. hala kerem 10 numarada oynar, böyle düşük tempoda bir possesion oyunu izlemeye devam edersek terimtapar gibi gidip okan buruk'u eleştirmeye başlarım. ben böyle saçma hücum eden bir galatasaray izlemek istemiyorum.

    son olarak ayı volkan ve hatay'a da helal olsun. fener'e yat, kilit oyuncuları oynatma; galatasaray'a köpek gibi oyna, erce tek başına 15 dk çalsın... bela bu hatayspor zaten başımıza kaç sezondur. inşallah düşerler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın