resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 7086
    ileri pas attığı için değil düzgün pas atamadığı için hata yapan oyuncu. takım arkadaşının genelde gerisine pas attığı için ya da yöneldiği yere pas atamadığı için hata yapan oyuncu. sürekli acele oynamaya çalışıp hücumların olgunlaşmasını engellediği için hata yapan oyuncu. çalım atamadığı için değil top kontrol edemediği için hata yapan oyuncu. oynadığı bölgede 4 kişinin arasında olmasından dolayı topa ilk dokunuşun çok önemli olduğu bir mevkide şu an ancak burası için bu kabiliyete sahip değil. bunu edinebilir mi?

    durun ofsaytlamayın ya da 10'u basmayın. kerem'e sövmeye gelmedim. aksine onun şu anki sorunlarının çözümünün kerem'den ziyade ziyech ve zaha'da olduğunu söylemeye geldim.

    bu arada kerem neler neler öğrendi bize geldiğinden beri, ilk paragrafta yazdığım şeyleri de öğrenebilir. ama duygusallığı artık bırakması gerekiyor. kendisi de performansından memnun olmadığı için daha da aşağı düşüyor. bu hep böyle oldu. taraftarın söylediklerine kulaklarını kapatıp kendini geliştirmeye devam etmesi gerekiyor ama bunu yapamıyor ve en büyük hatayı da burada yapıyor.

    kerem on numara pozisyonunda oynamıyor zaten. kerem ikinci forvet olarak oynuyor ancak olması gereken asıl rol raumdeuter. build-up'a katılmadan gol ve asist katkısını verebilecek alanlara sarkıp buralardan istatistik yapacak hamleleri gerçekleştirmek ve bir yandan da top rakipteyken hücum presini yönetmek.

    bu yüzden zaha ve ziyech'in onu topla buluşturması gerekiyor, kerem'in onları değil. şimdilik zaha da ziyech de takıma uyum sağlayamadılar. onlar devreye girmeye başlayınca hiçbir sorunumuz kalmayacak. müsterih olun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın