resim
Nicolò Zaniolo
Takım:Galatasaray
Mevki:On Numara
Yaş:25
Boy:1.90
Uyruk:İtalya
  • 3299
    erden timur'u hep övüyoruz fakat iyi günde de biraz eleştiri yapalım. şu konuyu tekrar yüksek sesle konuşalım.

    galatasaray tarihinin rekor satışı 16 milyon euro ile badou ndiaye. rekor alışlarda 15 milyon euro ile ikinci sırada nicolo zaniolo var. biz zaniolo'yu satıp para kazanmak için aldık. 118 yıllık tarihimiz boyunca yapamadığımız rekor bir satışı yapmak için aldık. yani zaten kağıt üzerinde çok zor bir olay. hatta mantık dışı bir olay.

    23 yaşında transfer ettiğimiz bu adam mini kariyerinde iki kez çapraz bağlarını koparmış. biz bu adamı dünyanın en tempolu, en ağır antremanlarının yapıldığı lige kiraladık. deneyip beğenirlerse alsınlar diye kiraladık.

    şimdi soruyorum zaniolo üçüncü kez sakatlanırsa ne olacak? galatasaray bu işten kaç milyon euro zarar edecek?

    aşırı saçma bir anlaşma yaptık. sosyal medyadaki gs hesapları olayı ballandırıp yönetim başarısı gibi gösterdi. herkes havadan 35-40 milyon euro gelmiş gibi bir havaya girdi.

    şimdi zaniolo aston villa'da kötü oynuyor. bize geri gelir formayı giyer veya başka bir takıma satılır. bugün 10'a satsan juventus, inter, milan hepsi kapına gelir. bunların hepsine okeyim. fakat bu kiralamaya ne gerek vardı? 3-5 kar edip yeni zaniolo'ları aramaya neden devam etmedin? kayserili tüccar kıvamına sokmaya ne gerek vardı?

    bu adama çok güveniyorsan oynatırsın. alıcısı bonservis ödüyorsa satarsın. olay bu kadar basit.

    ''ben bu adama çok güveniyorum. aston villa'ya giderse orada formayı kapar. bize 40 milyon kazandırır. en iyisi opsiyonlu kiralayalım, daha çok kazanırız.''

    bu çocukça bir düşünce değil mi? tekrar söylüyorum 118 yıllık tarihin boyunca yaptığın rekor satış 16 milyon euro.

    gelişi de gidişi de çok saçma oldu. umarım büyük bir sakatlık yaşamadan aston villa macerasını tamamlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın