• 809
    bir çivi bir nalı, bir nal bir atı, bir at da bir orduyu kurtarır derler. bu maçta ikinci golü çok büyük oranda angelino sakatlanıp çıktığı için yedik. abdülkerim beke geçince oyuna victor nelsson girdi ve stoper tandemi bozuldu. abdülkerim mecburen sol beke geçti çünkü kazımcan bu seviye için yeterli görülmedi, kadromuzda başka sol bek de yoktu. böylece sadece bir oyuncu değişikliğiyle defans dörtlüsünün bütün kademesini bozmuş olduk ve aptalca bir gol yedik. dubois'yı kadroda tutabilseydik veya hiç değilse adekugbe seviyesinde bir yedek sol bek transfer edebilseydik belki de o golü yemeyecektik.

    dubois'yı yabancı hakkımız doldu diye gönderirken şampiyonlar ligi'ndeki 17 yabancı hakkımızın iki tanesini kullandığımız ndombele ve kerem demirbay grup maçlarında toplam 89 dakika süre aldılar ve zerre kadar katkı vermediler. ikisinden birinin yerine altyapı eğitimini türkiye'de almış bir ortasaha oyuncusu yazabilseydik bir yabancı hakkımız boşa çıkmış olacak ve sol bek yedeği için yer açmış olacaktık, ki dubois gibi bir oyuncu yazsaydık aynı anda sağ beki de yedekleyebilecektik.

    maç oynanıp bittikten sonra bunları konuşmanın pek bir anlamı yok ama allianz arena gibi bir statta ucu ucuna mağlup olunca insan ister istemez bunları düşünüyor. sezonun ikinci yarısında hem sağ beki hem sol beki hakkıyla yedekleyecek bir transfer yapmamız şart.
App Store'dan indirin Google Play'den alın