• 61
    şampiyon olmamız için kazanmamız gereken bir başka maç. okan buruk, elindeki kadroyla biz galatasaraylılara avrupa’da çok başka şeyler izletiyor ve yaşatıyor. galatasaray yetmezliği yaşıyoruz, avrupa avrupa duy sesimizi diye bağırmak istiyoruz.

    kendimi bildim bileli galatasaraylıyım ama belki de ilk defa biz herkesi yenebiliriz ya kafasındayım. ali sami yen’in kuruluş felsefesini fatih hocamla birlikte realize etmiştik ancak sonrasında hocanın bir gidip bir gelmesi bizim bu avrupa fatih’i ünvanımızı sekteye uğratmıştı. okan hoca bize gerçekten bu fatih teriminin altını doldurtacak oyunu oynatıyor ve avrupa’da maça çıkan bir galatasaray görmek/izlemek istiyorum.

    şampiyonlar liginde oynamanın tek yolu da ligi şampiyon bitirmek, biz oranın takımıyız ve avrupa’da bizim oraya ait olduğumuzun çok farkında ve bizi özlemişler. orada istikrar sağlayabilmek için ligi hep kazanacaz, bunun başka yolu yok.

    iyi oyun zor, yorgun ve hücum anlamında formsuz bir gs var. ancak tam büyük takım refleksi gösterip araya gidilecek maç bu. hayırlısıyla çıkacağız bu deplasmandan ve lider gireceğiz hayırlısıyla devre arasına.
App Store'dan indirin Google Play'den alın