• 796
    dün gece çok moral bozukluğuyla yatmama sebep oldu. lakin sabah kalktığımda buruk da olsa bir mutluluk var. fena oynamadık. iyi oynasaydık bayern'i yenmiştik. fena halimiz buysa bu takımın iyi ve çok iyi oynayacağ maçları hayal ediyorum ve uzun yıllardır bir takım için bu kadar heyecanlanıyorum. bunu en son 13-14 takımı için hissetmiştim. yönetim ve teknik ekip, takımı saha dışı olaylardan koruyabiilirse gerçekten çok umut var.

    maç özelinde yapılan tek büyük hatanın hocadan geldiğini düşünüyorum. maç sonunda "kramp girdiği için çıkarmak zorunda kaldık" dediği sol bek için tüm defansın dengesini bozdu. o ana kadar ortalama üstü olan defansın ikili tandemi darmadağın oldu. oraya kazımcan hamlesi olabilirdi. bir de korner ve duran toplarda sanchez'in kane ile eşleşmesi lazımdı. biz kane'i hep santrafor ile eşleştirdik. icardi attığı gollerin yanı sıra, duran toplardaki bu defansif katkısıyla da fark yaratırken barış maalesef başka özelliklere sahip ve bu katkıyı veremiyor.

    bu maçtan daha kötü olan da (bkz: 8 kasım 2023 kopenhag manchester united maçı) sonucu oldu. şimdi hataya mahal kalmadı. kendi kuyruğumuzu kendimiz keseceğiz. manu maçını kazansak ve bayern kopenhagı yense dahi orada kopenhag'a yenilmemememiz gerekiyor. başarabilecek gücümüz var, umarım oyun kurgularımız da bunu sağlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın