• 16413
    okan hoca eleştirilerine benim de takıldığım sözlük. erden timur'a okan buruk'a eleştiriler haddini aşmaya başladı burada. ama futbolcular için kötü oynadığında kötü demenin mahsuru yok bana göre.

    öte yandan yazar profilinin ciddi bir ivmeyle aşağı gittiğini görüp üzüldüğüm sözlük, hemen iki örnekle ne anlatmaya çalıştığımı izah edeceğim:

    1. kendi futbolcumuzun eleştirildiği zaman buradan okuyup "kötü oyuncuymuş hacı o kadar para etmez, 15 vermeyiz 10'a alırız" diyecek kulüplerin transfer komitelerinin burayı okuduğunu sanan yazarlarımız var. misal bundesligadan, la ligadan bir takımın transferle sorumlu yöneticisi benim yorumumu okuyunca nelsson'da "azcık daha fiyat kırın" mı diyecek bizim yönetime? nasıl bir kafa yaşıyorsunuz? adam kötüyse kötü yazmak için yazarız zaten burada, iyiyse iyi yazarız.

    mesela 8 kasım 2023 bayern münih galatasaray maçı sonrası nelsson'un galatasaray kariyeri bitmelidir, biz bu maçlar için yaşıyoruz. atiker konyaspor macında kafası bandajla oynayınca kahraman ilan eden taraftarlarla hiç bir zaman aynı fikirde olmadım. abartmakta üstümüze yok. adam topa 3 defa dürtmeden top çıkartamıyor, en yakınındaki 2 oyuncudan başkasına pas veremiyor. varsın 15 edecekse 5 etsin ben eleştirince.

    2. almanya yerel saatinin türkiye'den 2 saat geride olduğunu düşünemeyecek kadar fanatizm gözünü bürümüş bazı yazarlarımız var. ıcardi başlığında bugün 02.20'de attığı görülen instagram postu sebebiyle "gece uyku tutmamış, adam harbi doğuştan cimbom, kessen sarı kırmızı akar" yazan yazarlarımız var. aslında icardi almanya'da 00.20'de gece yatmadan klozette oturmuş son çişini yaparken paylaşmıştı belki de.

    sözlükte bjk, fener trolleri dolaşıyor farkındayız. ama bu fanatik holigan romantik kafalar da 5-6 sene önce yoktu, yenilerde çok görüyorum malesef buranın tadını kaçıran etkenlerde kuş trollerle aynı etkiyi yapıyor bende.
App Store'dan indirin Google Play'den alın