• 765
    hakemden bağımsız... bu maç okan hocaya yazar.

    takımın aksayan yerlerine hamle yaparsın. çalışan ve oturmuş bir düzene değil! taktı kafaya abdülkerimi sol bek oynatmaya! ne oldu yani nelsonu göbeğe alıp abdülkerimi beke çekince? solumuz otoban oldu bu da yetmedi nelson ikinci gol öncesi saçma bir hata yaptı ve golü yedik. sol beke kimi koyarsan koy ama stoper ikilisini bozma! demek ki neymiş bol stoper az gol değilmiş!

    sen öncelikli ziyech ve zaha'ya çare bul. maçın 3'te 2'sini çöpe attın! anadolu takımına karşı bunu yapsan anlarım da münih bu! sonra da en sağlam yeri boz! aferin!

    kimse kusura bakmasın ama bu maçtan kesin puan çıkarırdık. ve suçlusu okan hoca! sonra da hakeme küfret maç sonu! biz ediyoruz ona zaten bol bol! ceza da yersin yakında!

    edit: oyuncu değişikliklerine kadar okan hocayı ve takımı tebrik ediyorum ve gurur duyuyorum. ama güzel giden işi bozdu okan hoca bunu kabul etmek gerekir. ben kuru kuruya eleştirmiyorum. bayern münih gibi bir takımı yenemediğimiz için suçlusunun okan hoca olduğunu söylüyorum. bu cümledeki gururu anlatmak mümkün değil. almanya'dan en az 1 puanla dönebilirdik. züğürt tesellisi yapma çağını geride bıraktığımızı düşünüyorum artık. "kaybettik ama iyi oynadık" değil "kazanmalıydık" diyorum artık!
App Store'dan indirin Google Play'den alın