• 328
    aysun kayacı maysun kayacı anlamam, bu kanal ekrana çıkardığı adamları seçiyor. iyi konuşabilecekleri hadım ediyor ya da yanlarına sergen'leri mustafa doğan'ları koyarak iyi konuşabileceklerin konuşmasına izin vermiyor. bazen açıyorsunuz güntekin onay, rıdvan, sergen, m.doğan, mehmet demirkol'u bir arada görüyorsunuz güntekin onay bazen dünya futbolundan örnek veriyor diğerleri tanımadığı ve bağnaz oldukları için konu geçiştiriliyor. mehmet demirkol işe farklı ve mantıklı açıdan yaklaşıyor gene ses seda yok, hemen sergen futbolculuk hayatından bir örnek vermeye başlıyor bilmem ne. kimse bana inandıramaz bir başka programda aslan kesilen, gerçekten de dünya futbolunu çok üst seviyede bilen güntekin onay'ın rıdvoş'un yanında neill'e yedek deyip rijkaard'a bok atmasının kendi düşünceleri olduğunu. kanal açıldığından beri bıktım artık rıdvan'ın oyunculuk hayatından, sergen'in çapkınlıklarından, giovani dos santos da kim? jo da kim? lerden. koskoca ntvspor stüdyosunda bir baba yiğit yok mu mehmet demirkol'u, güntekin onay'ı, mert aydın'ı, murat kosova'yı, konuk olarak okay karacan'ı, hatta arayın bulun getirin ogan tarhan'ı da dünya futbolunda ne futbolcular var neler olup bitiyor daha iyi anlayalım. biz zaten süper lig'den bıkmışız, bir de süper lig'in mesihi diye geçinen bu insanları görmekten haz almıyoruz işte.

    iddaa ediyorum bırakın halkın içini sadece bu galatasaray sözlük'ten size sadece futbol açısından bile otuz tane adamı bir çırpıda sayarım günlerce program yapabilecek, 150 tane adam sayarım futbolun sosyolojik ve ülkesel açıdan değerlendirebilecek hem de yaşı kısıtlı olsa bile. ama biz hala aylardır aynı kelimeleri duyup duruyoruz; giovani'nin galatasaray'a ihtiyacı var, jo topçu mu, elano boş adam, neill yedek... biraz farklı bak be aga, aynı şeyleri bok var gibi söylemekten bıkmadınız mı? ulan ben bu sözlükte yazıyorum, beni ne gören ne tanıyan var ben bile aynı şeyleri yazmayayım diye uğraşıyorum, işe farklı açılardan bakmaya çalışıyorum be. işin ilginç yanı bunu söyleyenler konuşmalarına ilk galatasaray'ın inanılmaz bir kadrosu var, bu kadro kafadan şampiyon olur diyen adamlar. hacı sen söylüyorsun bu adamların hepsi fos diye, sergen efendi sen demiyor musun sabah 10'daki idmanlara uyumadan gidiyordum diye?

    şu adamlara bir rakip çıksa da şu kaliteli adamları toplayıp, yeni yüzlerle bizi tanıştırıp, ntvspor'u rıdvan'lara, m.doğan'lara ve sergen'lere bırakacak ellerini öpsem. futboldan soğuttunuz a...
App Store'dan indirin Google Play'den alın