• 189
    galatasaray'in rasyonel kalip, savunmaya onem veren ve uzun toplara dayali bir sistemle, hafif de bir rotasyonla makul bir yenilgi almasinin gelecek adina gayet iyi olacagi mac. bunu umutsuzluk ve/veya cesaretsizlik olarak gormemek gerek, zira takim cok zor bir fiksturden geciyor ve ciddi yorgunluk belirtileri var.

    boey-sanchez-nelsson-abdulkerim-angelino hatti bence bu macta gayet kullanilabilir. savunma 5'lenince angelino daha rahat cikacaktir. 5'li savunma onunde artik kaan yerine bayern macina ozel motive olacak demirbay'dan yararlanilabilir. on uclude zaha ve icardi ileride top tutmak icin ugrasir, ve baris da fenerbahce derbisindeki gibi surekli arkaya kosu yapar. baris tum fizik kuvvetini harcadiktan sonra da kerem akturkoglu oyuna girer ve ayni kosulari tam hiz yapmaya devam eder. benzer bir degisiklik de zaha-ziyech seklinde yapilabilir. bana kalirsa icardi maca sakatligi dolayisiyla cikmasa da olur acikcasi, ona sezonun geri kalaninda cok ihtiyac var ve sakatligi ertelemek cok gereksiz bir risk.

    sezonun bu noktasinda okan buruk'un idealizmini rasyonellikle birlestirmesini bekliyorum acikcasi. en buyuk idealist terim dahi dogru yerde rasyonel kaldi- juve deplasmani, psg maclari, super kupa finalleri, vesaire.

    basarilar galatasaray. sonuc ne olursa olsun arkandayiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın