• 6
    son mayıs seçiminden önce tanıdığım gazeteci. kendisiyle ilk karşılaşmam iktidara yakın kişilere "bana bulaşmayın sizi mahvederim" gibi tehdit tweet'leri önüme düşmesiyleydi. bu büyük büyük cümleleri kurdurtan, sizinle ilgili neler buldum dedirten floodları okuduğumda hayal kırıklığı yaşıyordum. floodlarda dişe dokunur bir bilgi olmadığı gibi, bütün o büyük cümleler kötü bir satıcının pazarlama cümleleriydi.

    erden timur flood'unu da okudum, içerik olarak boş. burayı niye aldı, şu şirketin adı neden bu gibi boş sorulardan oluşuyor. paylaştıkları da boş olduğundan, gizem yaratmaya çalışıp bu yolla sanki bir durum varmış gibi bulduklarını köpürtmeye çabalamış. klasik kötü satıcı yine.

    aynısını geçenlerde lube ayar da denemişti. dosyada adını gördüm o dosyada neler var bir bilseniz vs. gibi söylemlerle aslında erden timur'u bağlayan bir halt olmadığından gizem yaratmaya çalışıp durumu köpürtmeye çabalamıştı. sonrasında da beni nasıl kullandılar bir bilseniz tweet'i geldi kendisinden.

    not: hanoğlu hakan ile belge paylaşımı yapması bu hanımın durumunu aslında gösteriyor. sadece bu durum önceki paragrafları yazmama gerek bile olmadığını kanıtlar nitelikte.

    edit:düzenleme
App Store'dan indirin Google Play'den alın