resim
Ali Yıldırım Koç
Görev:Başkan
Takım:Fenerbahçe
Yaş:57
Uyruk:Türkiye
  • 5224
    başarısız yöneticilik performasına tam gaz devam eden yönetici. üniversitelerde akademisyenlerimiz tarafından incelenmesi gereken bir iletişim başarısızlığı vakası ile karşı karşıyayız.

    dün konuşmaya başlıyor. trabzon maçında ilk yenilgisini almış, sakatlıklardan çekinen, zor bir fikstüre girecek camiayı kontrol etmek bir yana umutsuzluğa sürüklüyor. saha içini önemsizleştiriyor.

    yaptığı konuşmada herhangi bi konu bütünlüğü yok. daldan dala atlıyor. ses tonunu, jest ve mimiklerini asla kontrol edemiyor. ben demiştim izmir’li hakemleri diye seviniyor adeta. yahu dediysen arkasını getirseydin. erman toroğlu ve hakan ceylan’ın eşinin konuştuğu konuyu bak gördünüz mü diye sevinçle anlatacak kadar mı özgüvenlisin sen?

    geçen hafta türk futbolunda yaşananlar aydınlatılsın diyor. kahkaha attıracak bir iddia. sahanın ortasında gri bir pozisyona hakem devam dedi rize maçında. bunun neresi aydınlatılacak tam olarak?

    ogün altıparmak’la yaşadığı diyalog ise ali koç yöneticiliğinin bir dakikalık teaser’ı. alkış geldikçe suratı değişiyor, dili sertleşiyor. yeterince alkış gelince adamı kovmaya karar veriyor. 80 yaşında adamı hem de. şak şak geldikçe karar değiştirme konusunda bir marka olduğunu ispatlıyor. zaten onun için her sene bambaşka takımlar kuruyor.

    selahattin’e söyledim o halledecek erden timur’u demeye getiriyor. sonra da selahattin adama alzheimer deme ayıp ağzına biber sürerim diyor. yahu senin kürsüden bu şekilde iletişim kurduğun adamı kim ciddiye alır allah aşkına? ama hakkını yemeyelim selahattin baki ali koç’un desteği olmadan da ciddiye alınmama yeterliliğine sahip bir adam.

    son hamlede ise erden timur’un taklidini yapıp erden timur’u yücelterek noktayı koyuyor. bravo başkan aynen böyle devam.!!!!
App Store'dan indirin Google Play'den alın