resim
İsmail Kartal
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:63
Uyruk:Türkiye
  • 923
    sezon başında 2-0’a gelen maçlarda 5-0 için falan yüksek tempo zorlayan acemi hoca. okan buruk ile farkı bu işte. büyük hocalardan kimse sezon başında böyle işe girmez. patır patır sakatlıklar çıkıyor, üstüne ilk ciddi maçta evinde patladın. okan hoca ne dedi “zaman geçtikçe açılacak şekilde yüklüyoruz.” diye hazırlık döneminde. fatih terim takımları da sezon ortasına doğru açılırdı. bunlar tesadüf değil. çünkü ligler mayısta bitiyor aralıkta değil.

    peki kartal bunu neden böyle yaptı? çünkü 3. gelişi ve kısa vadede kendini kanıtlamanın tek yolu gardı düşenleri daha fazla hırpalamaktı. kot pantolonla, el cepte imza attıran bir başkanı var adamın, o kadar ciddiye alındı. eğer fener bizim gibi 1-0,2-1 gelse dün de yenilse bugün yangın çok daha felaket olacaktı.

    fener’i normal şartlarda şampiyon falan yapamaz; ama şu futbol ikliminde her şey mümkün. korkunç bir fenerbahçe lobisi var her tarafta. dolayısıyla sanki fener şampiyonluğu vermiş havası var, sakin olalım. daha ligin başı. nasıl seri yaparken şampiyon olmadılarsa bir mağlubiyetle ligi de vermediler.

    uzatmayayım. geçen seneki senaryoyu izliyoruz yine. fenerbahçe fikstür ve hakem avantajıyla ilk haftalarda gidebildiği kadar gitsin, galatasaray hem fikstür hem ucl sebebiyle iyice arkaya düşsün kafasındaydı fenerliler lig başlarken. gelinen noktada 11. haftada liderliği aldık. ha geri de düşebiliriz, farkı da açabiliriz. onu bilmem ama şunu biliyorum. galatasaray kadıköy’den 4-5 puandan az farkla geride çıkarsa ligin avantıjını alır. ki kazanma alışkanlığımız sürerse kafa kafaya ya da önde de çıkabiliriz. o durumda zaten yine kendi yolumuza baka baka daha avantajlı fikstürde devam ederiz.

    ah şu angelino ve demirbay yerine daha tutan transferlerimiz de olsa belki ucl’de de 3/3 ile liderdik şu an.

    (bkz: 4 kasım 2023 fenerbahçe trabzonspor maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın