• 598
    (bkz: abdullah avcı/#3766970)

    aynen yazdığımız şeyler çıktı. bir tek trabzon 101 km koşu ile bunu yaptı. avcı, fenerbahçeyi yenme şablonunu bütün takımların hizmetine sundu. fenerin çizgiye inipte içeri cutback orta/pasları için alan savunması yapıp altı pası uğurcan’a bırakmaları çok saygı duyulacak bir tedbirdi.

    aynı zamanda fenere yatmak isteyen takımlara da şablonu verdi. “ geriden paslaşarak tikitaka top çıkar ki kaptır ve sarsak/şaibeli bir defans oyuncusu oynat. “ gerçi o şablonu kasımpaşa ve hatay da vermişti.

    yalnız böyle kötü yönetilen bir maç çok uzun zamandır seyretmemiştim. zorbay küçük o düdüğü asmalı. maçı trabzon 5-1 falan kazanıp fenerde 9 kişi maçı bitirmeliydi.

    fenerin fiziki dayanıklılığında bir acayiplik var. fenerin doping kontrolü yakından takip edilmeli. o kadar değişik bir kondisyon yüklemişler ki kasları atana kadar ( ya da sert faul yiyene kadar) yükleniyorlar, beyinsel olarak yorgunluğu hissetmiyorlar gibi. çok geniş bir bantta oynadılar. dzeko ve tadiç savunmada yok, yük diğerlerine biniyor. futbolun gerçeklerine göre 60.dakikadan sonra düşmeleri lazımdı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın