resim
Victor Enok Nelsson
Takım:Galatasaray
Mevki:Stoper
Yaş:26
Boy:1.85
Uyruk:Danimarka
  • 2848
    okan buruk tarafından adeta itibar suikastı yapılmaya çalışılan futbolcumuz. değerimiz.

    bu adam ilk geldiği sene tarihin en kötü galatasaray'ında oynadı. o sezon takımın en iyilerindendi. bence en iyisiydi. ve o rezalet takım ve tribün performansına rağmen aidiyet hissetti. adam %100 galatasaray oldu.

    o yaz tekliflere açıktı. beklediği kadar iyi teklif gelmedi, kendisi de yeni kurulan kadroda kalmayı kabul etti tabii ki. tarihin en dominant galatasaray'larından birinde oynadı bu sefer. yine çok iyiydi, ligin en iyi stoper performansı ondan geldi.

    geldiğinden beri her zaman galatasaray'ı bir üst seviyeye atlamak için basamak olarak gördü. bunu da açık açık söyledi. bu yaz hakkında tottenham haberleri çıktı. nelsson büyük ihtimalle o tür tekliflere sıcaktı. yaşı da 25 oldu, artık premier lig zamanı geldi diye düşündü. bu düşünceler ve baba olması gibi etkenler sebebiyle sezonun açılış maçlarına kafası karışık çıktı. onlarda da kötü göründü. bunun üstüne okan buruk tarafından şak diye kesik yedi 3-4 maçta.

    gelinen noktada adeta kendisi yerine transfer biterken davinson sanchez alındı (okan buruk istedi.) ve kendisi takımda tutuldu. (onu da büyük ihtimalle okan buruk istedi.) yani resmen okan buruk bu adamı takımda yedek stoper olarak tutma planı yaptı. nelsson yedek bırakılacak bir adam değil. bu bir itibar suikastıdır.

    ayrıca 2 sezondur bu kadar iyi oynayan, çok ciddi bir bonservis beklediğimiz, iş ahlakı ve aidiyeti yüksek bu değerimizi taraftar da 3-4 maç formsuz görününce ve sanchez gelince sildi. bu değer bilmezlik çok rahatsız edici.
App Store'dan indirin Google Play'den alın