• 265
    ilk yarısını 1-0 önde kapattığımız maç. devrenin sonunda muslera'nın yaptığı saçma pas hatası dışında çok büyük bir sıkıntı yoktu bizim adımıza. o bölgeye, o şiddette, o yükseklikte bir pas atmayı tercih etmesi boey'nin kart görmesine vesile oldu ve aytaç'ın tek numarası olan duran top şansını da verdi. fall, ikinci yarı boey'nin üzerine daha çok oynayacaktır. muslera'nın bahsettiğim hatası dışında, son haftalarda sürekli izlediğimiz atak bitirememe/yanlış şekilde sonlandırma hadisesi var. çok kötü son pas tercihleri, rezil şutlar ve kötü ortalar izledik maalesef yine.

    ikinci yarı ziyech biraz daha hareketlenirse o da skora katkıda bulunabilir. icardi bence gerçekten dinlenmeli ve son olarak bardakçı elinden geleni yapsa da hücumlarda sol bek orijinli bir oyuncunun yokluğu hissediliyor. tabi biz en son riera, ondan önce ergün penbe falan izlediğimiz için sol bekin önemini hatırlayamıyoruz bile camia olarak... alex telles'i beğenmemiş latovlevici, carole çilesi çekmiş insanlarız neticede *

    kasımpaşalı oyuncuların hakeme itiraz ettiği pozisyonlar da şikeci lobinin oluşturduğu fake gündem ile alakalı. zaha'nın faulü yok, baraja çarpan o topa da penaltı çalınmaz. sırf çirkeflik olsun diye itiraz ediyorlar resmen.
App Store'dan indirin Google Play'den alın