• 108
    gazeteci. erden timur bu adama nasıl sabretmiş ya? yeni yeni izlemeye başladım, inanılmaz irrite edici hal ve hareketler, inanılmaz itici ve irrite edici imalar, sadece fb'de mi var sosyal medya ekibi vb. diye. böyle meclislerde ortamda kollarını bağlayarak, çenesi yukarıda takılan kişinin postür analizini yapmak için uzman olmaya gerek yok.

    etik kuruluna neden gitmediniz? diye soruyor. neden şimdi geldin burada anlatıyorsun diyor. federasyona güvenmiyoruz ki kardeşim, mhk başkanın görüntüleri alıp belli bir camianın başkanına gönderiyor, ortaya çıkıyor bu, sonrasında bir camiaya mâl olmuş bir isim çıkıp evet var böyle bir şey diyor, bizzat sponsoru olan, para gönderen adamların olduğu bir yapılanmaya kimi şikayet edeceksin ki?

    edebe mugayir ne kadar şey varsa 43 dakikada gösterdi. herkes işine geldiği gibi bir laf etti, erden bey yapıcı olmanızı rica ediyorum diyor. ya kardeşim sen hangi camianın savunucususun ya? insan çıldırır şu heriflere ya.

    vaktim olmadığı için ve daha öncede kısmen yazanlar olduğu için sadece dakikaları vericem. eğer ilgili dakikalardaki soru ve tutumlarıyla alakalı bir art niyet yoksa, ben postür okuma konusunda hiçbir şey öğrenmemişim demektir.

    a spor yayını:

    1.18.35. dakikası itibariyle
    1.51.08. dakikası itibariyle
    2.00.00. dakikası itibariyle
    2.10.45 dakikası itibariyle
    ve son olarak programın hitamındaki tutumu tüm niyetini ortaya koymuştur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın