• 66
    gaza gelmeden ve sabırla oynamamız halinde puan almamamız için hiç bir neden olmayan maç. içerideki maça göre kazanma şansımız daha fazla hatta. özellikle bayern'den yenen ilk golü real bile yemez. real bileden kastım, real o gücüyle bile bayern'e böyle kontratak şansı vermez. bu biraz gazdan oldu. fazla açıldık, boğulduk maalesef. bu sefer daha sakin, daha rakibi üzerine çeken daha geniş alanlar yakalayan bir galatasaray olabiliriz.

    tabi ilk maçtaki ofansif futbolun bir getirisi de bayern'i kalemizden uzakta tutmak olmuştu. en iyi savunma hücumdur anlayışını dibine kadar sergilemiştik. daha savunmacı bir anlayışta bayern'e karşı kaleyi nasıl koruyacağız orası biraz sıkıntı. bence tete ya da zaha yerine barış faktörü şart. topun bayern'de daha fazla kalacağı bir maç olacağını düşünüyorum, bu da topun bizde olduğu anlarda olabildiğince hızlı bir şekilde rakip kaleye inmemizi mecbur kılıyor. bunu da topa basarak oynayan tete veya zaha ile değil topu koşu yoluna isteyen kerem ve barış gibi oyuncularla yapabiliriz. bu çerçevede bu ikiliyi besleyecek 3.bir oyuncu gerekiyor orta sahaya, ya demirbay ya sergio kısacası.

    sanchez-abdülkerim ve torreira-kaan ikililerini bozmadan önlerine pasör bir merkez daha koyup kanatlarda iki hızlı oyuncuyla bayern kalesine ani inişlerimiz olabilir. sol bekte de yine kazımcan olmalı. angelino gibi savunmayı lütfen yapmıyor en azından.
    muslera
    boey sanchez abdülkerim kazımcan
    kaan torreira sergio
    barış icardi kerem

    gibi bir 11 bence bizi ayakta tutar. hoş, ben ilk maç içinde bu tarz bir 11 hayal ederken, okan buruk bildiğini okumuş, ankaragücü'ne çıktıgı 11'le bayern'in en azından 45 dakika içinden geçmişti.
App Store'dan indirin Google Play'den alın