resim
José Ángel Esmoris Tasende
Takım:Roma
Mevki:Sol Bek
Yaş:27
Boy:1.71
Uyruk:İspanya
  • 1230
    okan buruk’un 2022 yazında onlarca orta sahadan listede ilk sırası nasıl lucas toreira ise, 2023 yazında sol bek liste başı angelino’ydu. hem çok şaşırdı hem çok sevindi. kolay kolay vazgeçmez bu adamdan ne teknik ekip ne yönetim. 6 milyon euro da öyle abartılı bir rakam değil, hiç oynatmasan iki yaz sonra 8’e bile satarsın. maddi anlamda bizi bir zarara uğratmaz kimse endişe etmesin.

    ancak oyun olarak hatta orta yapma olarak çok çok şaşırtıcı oynuyor. inanılmaz üzdü şu ana kadarki performansı. muslera icardi toreira gibi takımın demir başı ispanyol bir grup olmasına rağmen, kendisi de mecburiyetten değil bile isteyerek gelmesine rağmen.

    bu saatten sonra sol bekte dikiş tutmasına biraz daha sabretmek gerekiyor. bence b planı sol kanatta kendisini değerlendirmek olmalı. sol ayaklı sol kanat olarak, orta sahayı sıkılaştıran çizgi oyuncusu ihtiyacımızı görebilir. zaha ile değişmeli taktiksel duruma göre orda oynarlar. kerem’i forvet arkası diye düşünürsek artık tabi ki.

    önlü arkalı iki sol çizgi oyuncusu hem sol kulvarı hem hem orta sahayı daha tok gösterir. bir de bu rolde görmek lazım kendisini. gözden çıkarılacak bir oyuncu değil, zaha gibi ona da sabretmek lazım. davinson hariç diğer yaz transferleri tartışılır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın