resim
Erden Timur
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 2959
    yöneticiler transferleri yapar, günün şartlarını ve ileriyi planlayarak oyuncuları alır ve transfer dönemi bittiği gibi kenara çekilir. ardından yaptıkları işler saha dışı, diğer meseleler. dolayısı ile, transferleri eleştirilecekse, geç kalındı. 2 ay önce 'oo ndombele, ziyech, zaha inanılmaz', 'şampiyonlar ligi takımı kurdu' diyip pohpohladıktan sonra, oyuncular iki kötü performans gösterdi diye habire kendisi eleştirilmez.

    okan hoca da habire eleştirilmez ama sen o günün şartlarında transferlere iyi dedikten sonra illa oyuncunun kendisi dışında birisini eleştireceksen o da teknik ekip olur. yöneticilere her maç sonrası transfer eleştirisi neyin nesi? arayıp teker teker adam akıllı oynayın size o kadar para verdik mi diyecek, kadroyu kurup oyun taktiğini, stratejisini faxla teknik adama mı gönderecek? yeni çıktı bu da, nedir yani yöneticiden sezon içerisindeki beklenti?

    takımın bu sezonki performansından tümü ile bağımsız bir şekilde başarılı bir transfer dönemi geçirmiştir (orta sahanın gecikmesi eleştirilebilir, fakat finansal durumdan ve şampiyonlar ligine katılımın kesin olmamasından ötürü bir kumar oynanmıştı zaten, ardından transferler açısından fazlasıyla da başarılı olundu), başarılı yöneticimiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın