• 3345
    mağazaları komple kapatılsın. bir tane stadyum bir tane de istiklal caddesinde konsept mağaza. birer tane de istanbul ve sabiha gökçen havalimanlarında kiosk mağaza yeterlidir.
    lcw barcelona ürünleri satıyordu biz de benzer şekilde atıyorum lcw de facto gibi yaygın bir mağaza zinciriyle garanti para + satıştan pay şeklinde anlaşalım. onlar da mağazalarında bizim ürünler için bölüm ayarlasınlar. lisanslı ürün tasarlayıp satsınlar.
    t-shirt sweatshirt tasarımları falan da işi verdiğimiz markanın profesyonel ekibinin işi olsun. kendileri karar versin.
    forma da zaten adidas puma nike her markaysa artık onların mağazalarında satılsın. 3-5 fazla kazanalım diye köylü kurnazlığını bırakalım. bu kadar karmaşık bir süreci 2-3 senede bir yönetimi değişen bir dernek yönetemez. olmuyor işte.

    tabii bu bazı üyelerin işine gelmez. yüzlerce kişinin ekmek kapısı, milyonluk, milyarlık iş. bunun torpili var, ihalesi var, mal alıp vermesi var, gayrimenkulünü kiraya vermek var. ortada bir pasta var.
    kulübün artık böyle işleri “bizden birilerine”, “hevesli gençlere” falan yaptırtmayı bırakıp profesyonelleşmesi gerekiyor.
    dünya üzerinde bilinirliği olan onlarca kulüp var hepsinin stadında bir de kendi şehrinin merkezinde 1-2 mağazası var. kimse bizim gibi şehir şehir avmlerle mağazalarla yüzlerce personelle falan uğraşmıyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın