resim
Selim Soydan
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Sol Kanat
Yaş:83
Boy:1.75
Uyruk:Türkiye
  • 146
    --- alıntı ---
    selim soydan: "erden timur'un iddialarını soruşturdum. doğruları söylemiş. mhk eski başkanı lale orta sahiden adana demir- fenerbahçe maçının görüntülerini var odası'ndan çıkarmış. sonra da bütün hakemlere, "ben o görüntüleri ali koç'a gönderip ikna ettim" demiş. hakemlerin gözünde olaylara müdahale eden, ali koç'u bile manipüle eden bir başkan olarak gözükmek istemiş. hakemlere yanlış bir mesaj vermiş. bu noktada koç, "bana mesaj gelmedi" diyorsa ona inanacak herkes. ama zaten dert, o görüntülerin yasak biçimde cep telefonuna aktarılması. bunu yapan mhk başkanı, her şeyi yapar. yazıklar olsun..."
    --- alıntı ---
    --- alıntı ---
    selim soydan: "erden timur boşuna "elimde bilgiler var" demiyormuş. bir konuştu, 15 gündür kimse işin içinden çıkamadı. yalnız timur'da başka bilgiler de var duyduğum kadarıyla. onları da açıklamasını bekliyorum. futbolda temizlik için her şeyin ortaya çıkması şart..."
    --- alıntı ---

    kendisi zurnanın son deliği. verdiği bu cevaplarla hem ali koç'u kendince aklamaya çalışmış aynı zamanda da şu anki tff yönetimini de baskı altına almıştır. zannettiler ki erden timur elinde ki bütün şarjörü boşalttı. a sporda ki yayında elindeki kağıtları değiştirirken bazılarını bilerek pas geçmişti. daha köprünün altından çok sular akacak. şu anda erden timur ellerini ovuşturup gel gel yapıyor bunlara. erden timur'un elinin kolunun bu kadar uzun olduğunu hesaplayamadılar, şimdi pirincin taşını nasıl ayıklayacaklar kara kara onu düşünüyorlar. çok sert kayaya çarptılar artık bundan sonra karşılarında erden timur olduğunu bildiklerinden ayranı üfleyerek içecekler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın