• 3330
    aylar önce ''yüzüncü yıl'' forması muhabbeti çıkıyor, görüntüleri düşüyor. uzun zaman sonra neredeyse bütün taraftarları memnun eden, heyecanlandıran bir forma. insanlar bu formayı bekliyor. takım da zaten 1 yıldır canavar. old trafford'dan galip dönmüşsün. herkeste heyecan tavan.

    forma çıkıyor. çıktığı gibi site patlıyor zaten. insanlar mağazalara akın ediyor. şanslı olanlar 3 ve 4. mağazada buluyor. site kendine geldiğinde bir bakıyorsun forma kalmamış. belki 50 bin-100 bin insan öylece kalıyor formayı alamadan. bütün bunlar, asgari ücretin 5'te 1'i fiyatındaki forma için yaşanıyor he. böyle bir ortamda yaşanıyor.

    formayı alınca çile bitiyor mu? tabii ki bitmiyor. nike ve galatasaray arması hariç bütün baskılar için ekstra uğraşman lazım. türk bayrağı mı istiyorsun, gazi imzası mı istiyorsun, şampiyonlar ligi patch mi istiyorsun, arkaya icardi mi yazdırmak istiyorsun... bekle kardeşim öyle kolay mı o işler?

    internetten sipariş verebilen şanslılardan mısın? şanslı... hahaha. ne geleceğini asla bilemezsin. türk bayrağı, imza, sponsor... allah bilir. çünkü kulüp sana asla bir seçenek sunmuyor sitede. yani desen ki ''kardeşim 10 bin liramın hepsini vereceğim, yeter ki istediğim gibi dizayn edip yollayın.'' maalesef. hayat öyle kolay değil.

    güzel zincirimiz bu işleri asla tam olarak yapmaz. kırmızı tişörte ''icardi'' yazıp ''özel tasarım'' diye satar ama bak. o işlerde çok iyiyiz. bunun dışında mağaza mottomuz ''ürün almak isteyen taraftar 'hay yapacağınız işi' demiyorsa o ürün olmamıştır.'' olduğu için böyle. şampiyonluk esnasında bayrak satmayan bir mağaza sonuçta, çok beklentiye girmemek lazım.

    işin en komiği ne biliyor musunuz? bunlardan sorumlu olan o arkadaş, galatasaray futbol takımını 1 senede muasır medeniyetler seviyesine çıkartan adamı resmi hesaptan iğneliyor. iğnelerken de ''mağazanın kar ettiğini'' söylüyor. iğnelediği adamın getirdiği icardi'yi dümdüz kırmızı tişörte basıp satmaktan bahsediyor ''kar'' diye.

    oğlum dalga mı geçiyorsunuz lan siz bizimle?
App Store'dan indirin Google Play'den alın