resim
Rıdvan Yılmaz
Takım:Rangers
Mevki:Sol Bek
Yaş:23
Boy:1.74
Uyruk:Türkiye
  • 219
    angelino yerine kendisinin alinmasini hep dilemistim.

    cunku kazimcan’in gelisiminden cok memnundum. potansiyelinin cok yuksek oldugunu hissediyordum.
    kazimcani yedege hapsedip gelisimini baltalayacak bir tercih yerine onu yedekleyip rekabete girecek onun daha iyi olmasini saglayacak bir tercih daha iyi olurdu.

    simdi 3lu defansin wing back’i angelinodan 4lu defansin sol beki yaratmaya ulasiyoruz ki bu yasina kadar bunu becerebilmis birisi degil.
    3lu defansa donsek belki nelssonu da denkleme sokariz ama ileride bir oyuncu eksik olmamis lazim. bu defa da zaha’yi yedege cekmemiz lazim.
    ayrica turkiye liginde zayif rakiplere karsi 3lu oynamak asiri defansif oynamak demek. takimin tum taslarinin yerinden oynamasi demek. kazimcani ve zaha’yi (veya tete’yi) yedeke hapsetmek demek.

    halbuki ridvan gibi bir profili alsak kazimcan gelisimine devam ederdi. ayrica ridvan da yeterince sure bulurdu. belki ergun penbe ve kucuk hakan ikilisi gibi bir ikili yaratirdik.
    ote yandan yabanci kurali sikintilarini asla dusunmezdik.

    bence hala angelino’yu gonderip kendisini gelecek sene alabiliriz. fakat bu sene daha zor. zira takiminda daha zok sure almaya basladi. turkiyeye as sol bek olacagi garanti olmayan bir takima donmek istemeyebilir.
    keske bunu angelino’yu almadan once hesap etseydik.

    erden timur’a kizamiyorum. cunku angelino okan buruk’un tercih ettigi oyuncuydu.

    angelino’ya da kizamiyorum. fakat bize uygun oyuncu kendisi degil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın