• 64
    süper lig’de ilk 30 dakika ön alan baskısıyla rakibi boğup skor bulduktan sonra kalan 60 dakika aktif dinlenme ve “an”lar dışında düşük tempoya geçtiğimiz oyun tipi.

    şampiyonlar ligi’nde bayern’e iç sahada tribün desteğiyle 60 dakika oyun dikte etmek müthiş bir his olsa da madalyonun öteki yüzünü görmemizi de engellememeli.

    60’tan sonra yaşanan keskin düşüş, ligimizin temposu ve bizim oyuna bakış açımızdaki sıkıntılar hakkında çok şey söylüyor.

    molde, kopenhag ve bayern maçlarının ortak özelliği, 70’ten sonra rakibin fiziksel anlamda çok daha diri gözükmeleri. molde seviyesinde fark eden detay, bayern maçında elbette ayyuka çıkar. manu maçının son 15 dakikasını da 10 kişiye karşı oynadığımızı eklemeliyim.

    transfer yaparken, milyon eurolar harcarken bu detaylara dikkat etmeyen taraftar da yönetim de teknik ekip de bu tablodan sorumludur. bir avrupa takımı neye dikkat ediyorsa, nasıl oyuncu seçiyorsa, nasıl metot uyguluyorsa aynısını biz de yapmalıyız. bayern mağlubiyetinin anlamlı hale gelmesi için attığımız temelin üstüne sağlıklı şekilde koymalıyız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın