• 58
    durumu farklı bakış açılarından ele alalım.
    oyuncularımız avrupa'da tanınmış, başarılı olmuş ve belirli bir kariyere sahip veya büyük takımlara gitme potansiyeli olan özellikte. onlar için galatasaray'ın şuanda bulunduğu durum belirli bir projenin başarıya ulaşacak çekirdeği oldukları şeklinde. kendi kariyerleri açısından avrupa'da devamlılık arz eden bir başarı ortak hedefleri. gerçekçi bakıldığında bu takım 4.torba takımı olarak 3. veya 4. olması beklenir. ilk 2de bitirmek büyük bir sükse yaratacak olsa da, uzun süreli avrupa sezonu herkeste tatminkarlık yaratacak ve avrupa ligi'nde de favori olmadığı bir sezonda oynayacağı final oyuncuların kariyerleri için de daha olumlu olacak.
    galatasaray markasının uluslararası açısından imajı için de avrupa ligi'nde başarı daha fazla etki yaratacaktır. çünkü hemen her sezon kısa süreli sıçrama yapan sürpriz takımlar var ve devamı gelmediği için anlamı olmuyor.
    bizler için de nisan mayıs aylarına uzanan avrupa heyecanını tekrar yaşamak çok ayrı bir mutluluk.

    bu nedenlerden dolayı benim tercihim avrupa ligi'nde devam edip final hatta şampiyonluk şansını kovalamak. bizim kısa vadede hedeflerimize daha örtüşen bir durum. orta ve uzun vadede tabiki şampiyonlar ligi'nde gruplardan çıkmak
App Store'dan indirin Google Play'den alın