• 2
    bodo/glimt'in besiktas'ın icinden gecmesi muhtemel mac.

    bizim molde macları herkesin malumu. sene bası bile olsa bizi epey zorlamıslardı. iste bu molde, bodo/glimt'in tarih itibariyle 14 puan gerisinde. evinde hic acıması yok bodo'nun: 12 macta 29 puan, 33 atmıs 15 yemis. avrupa'da lugano'yla berabere kalıp brugge'e yenilmisler. lugano da gelip bizim kucuklere saplayınca bir anda bodo kendisini elenme potasında buldu, ki su grupta brugge'un ardından net ikincilik adayımdı kendileri. simdi olur da besiktas'a evlerinde puan verirlerse, hele bir de yenilirlerse, kalan macların hemen hemen hepsini kazanmaları gerekecek ki gruptan cıkabilsinler.

    bir de bodo'da amahl pellegrino gercegi var. inanılmaz formda, tutabilene ask olsun. hele ki besiktas defansını dusununce, ben bir besiktaslı olsam afakanlar basardı. ustelik bu hicbir sey. bir de bunun yanına insan azmanı, bence yarın alıcı gozle izlememiz gereken, seneye icardi'nin yedegi olarak bakambu yerine bile dusunebilecegimiz, bence her turlu bizim ligde is yapacak olan 23'luk delikanlı faris moumbagna var. bundan da gol bekliyorum.

    besiktas'ta ise rosier, tayfur, salih, amartey yok, bailly de muhtemelen sakat oldugundan dolayı oynamayacak. ellerindeki en iyi 11 mert - onur - necip - colley - masuaku - gedson - amir - oxlade - gezzal - rashica - aboubakar gibi ucube bir 11. defans delik desik duruyor.

    gerci futbolun biraz adaleti olsa biz dun* kazanırdık, besiktas ise grupta ilk macında brugge'dan fark yerdi. olmadı. neyse. yarın kucuklere bol bol saplamalı bir mac olsun insallah.
App Store'dan indirin Google Play'den alın