resim
Lucas Sebastián Torreira di Pascua
Takım:Galatasaray
Mevki:Ön Libero
Yaş:28
Boy:1.66
Uyruk:Uruguay
  • 2825
    24 ekim 2023 galatasaray bayern munih macinin bana gore en iyisiydi. prime melo, prime selcuk gibi oynuyor nazar degmesin.

    bir de bu adami cogu kisi defansif ortasaha olarak goruyor ama bence hucum yonu daha kuvvetli bir oyuncu, iki yonlu bile demiyorum bakin.

    hucum ozelliklerine bakalim;

    bizim icin hucum presle basliyor. pres konusunda world class bu arkadas. mesela iyi presci diye bayernde oynatilan laimer'den daha iyi bu konuda.

    pasor 8 dedigimiz sergio'dan kerem demirbaydan falan daha yuksek pas isabetiyle oynuyor. bunu yaparken de;
    1. bolgeden 3. bolgeye hat kiran paslar atiyor
    kanatlara uzun isabetli toplar oynuyor
    yetmiyor gidiyor rakip ceza.s cevresinde drop ball falan yapiyor icardi'ye. ınanilmaz ya.

    hizli dusunup hizli oynayabiliyor. 3. bolgede soguk kanli bir sekilde en iyi opsiyonu gorebiliyor.

    bir de savunma ozelliklerine bakalim;

    top kapmasi, hizi, presciligi falan iyi ama fiziksel olarak ufacik bir adam sonucta. 6 numara bolgesinde sorun yaratan bir durum. uzun metrajli kosularda da yine boyundan dolayi yavas kalabiliyor.

    kisaca kendisi hucuma donuk bir 8 numara ve en iyi performansi arkasini toplayan, defansif ozellikleri kuvvetli baska bir oyuncu sahada oldugunda veriyor. kisa ve uzun vadede de hem ligde hem avrupada boyle kullanmaliyiz bence.

    sorun su ki ne kendisinin ne de ideal partneri kaan'in direkt bir alternatifi var kadroda. berkan mesela gitmek istemeyip kalsa, dun 60-70 gibi girebilirdi ve enerjimizin dustugu, ortahasamizin kolay gecildigi bolumde kafasi kopmus tavuk gibi her yere basarak o aciklari kapatabilirdi.

    neyse onumuzdeki surecte umarim gokdeniz'i kazanarak o bolgede alternatif olarak fayda alabiliriz de berkan'in gitmesi hayirli olur.

    girdiyi yine torreira ile kapatalim. en azindan okan buruk takimin basinda oldugu surece takimin degisilmezi olmali, satilmasi teklif dahi edilmemeli, pamuklara sarilmali, nazar degmesin diye de masallah denmeli kendisine.

    edit: kendisinin ve kaan'in net alternatifi yokken ana planda kullanmadigimiz holding midfielder tipinde 2 oyuncumuz(sergio,demirbay) var, ve son gun ustune bir adet daha hucuma donuk ortasaha(ndombele) aldik. kadro muhendisligi konusunda biraz elestiriyi hak ediyor bu durum. ote yandan amrabat-torreira ikilisi ne guzel olurmus dedirtiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın