resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Benfica
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 6812
    sol kanat performansı hedefi sadece ligde şampiyonluk olan galatasaray için yeterli, hedefi hem ligde şampiyonluk hem şampiyonlar liginde başarı olan galatasaray için yetersiz; ofansif orta saha performansı hedefin ulusal ve/veya uluslararası ne olduğu fark etmeksizin galatasaray için yetersiz futbolcu.
    isteyen istediği kadar kızabilir, ofsayt verebilir; kerem aktürkoğlu 2001-2002 sezonu hasan şaş'ı veya 2007-2008 sezonu arda turan'ı kadar klas bir sol kanat performansı hiçbir zaman vermemiştir galatasaray'da. bundan sonra da vermeyecektir. kerem aktürkoğlu, 2014-2015 sezonunda sneijder'in yıldız yaptığı yasin öztekin'den bazı özellikleriyle bir, bazı özellikleriyle iki gömlek üstün bir isimdir. yasin'i yıldız yapan nasıl sneijder ise, kerem'i de olduğundan çok daha büyük ve önemli gösteren icardi'dir. böyle bir oyuncuyu 10 numara pozisyonunda oynatmak ile, bundan 15-16 sene öncesinin tuncay şanlı'sını 10 numara oynatmak arasında hiçbir fark yok. kerem de en kadar tuncay kadar oyun kurucu yeteneklerden uzak, top kontrolü zayıf, pas isabet oranı düşük, merkezde oyun görüşü olmayan bir oyuncu. kerem'in tuncay'a göre bir eksi yanı da, tuncay kadar defansif katkı vermeyi (geri koşmayı) seven bir oyuncu olmaması.
    kerem aktürkoğlu bu takımda mutlaka oynatılacak ise, yani forması tapulu ise, sol kanatta oynatılmalı. takımın oyun aklı, torreira ve kaan orta sahasının üçüncü unsuru bu takımda kerem aktürkoğlu olamaz. torreira ve kaan orta sahasının üçüncü unsuru olabilecek, aynı zamanda oyun kurucu özellikleri olan oyuncumuzun da ismi kerem ama soyismi aktürkoğlu değil. soyismi demirbay. galatasaray ne kadar erken torreira-kaan-k.demirbay üçlüsüne döner ve orta sahada güçlü ve kalabalık durmanın bir zaruret olduğunu kabul ederse, takım için de taraftar için de o kadar iyi olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın